Get Adobe Flash player
Home O nama
Non ci sono traduzioni disponibili.

Liberalizacijom tržista u bivšoj Jugoslaviji i otvaranjem do tad ekskluzivno državnim preduzećima rezervisanih područja poslovanja, 1990.-te godine osnovano je privatno preduzeće Albex Export-Import d.o.o. Visoko.

Albex Export-Import je od samog početka težio najvišim standardima u pogledu kvalitete proizvoda, roba i usluga koje nudi i pruža na domaćem i inostranom tržištu što je danas pretočeno u našu misiju:

POTPUNO ZADOVOLJSTVO SVAKOG KUPCA NAŠIM PROIZVODIMA I USLUGAMA

Albex Export-Import je u stalnom traženju novih poslovnih ideja i poduhvata. S ponosom možemo reći da smo jedno od prvih privatnih preduzeća u BiH registrovanih i certificiranih u poslovima međunarodnog otpremništva-špediciji a kao takvi smo bili jedni od inicijatora otvaranja carinske ispostave u Visokom što je bio jedan od kamena temeljaca razvoja privrede čak i šire regije.

Spoj ogromnog iskustva osnivača i vlasnika preduzeća gosp.Alije Bojčića u kožarskoj industriji sa motivom za očuvanjem višestoljetne kožarske tradicije Visokog kao grada kože, bio je inicijator sljedeće faze razvoja preduzeća koje postaje grupacija osnivanjem posebnih poslovnih jedinica za otkup i primarnu preradu kože i krzna 2001. godine a zatim kao logičan slijed i jedinice za proizvodnju 2006. godine.

 


 

 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Kožara

Non ci sono traduzioni disponibili.U sastavu Albex – Groupe  je i pogon prerade kože sa dugogodišnjom tradicijom u toj djelatnosti. Kožara raspolaže savremenim strojevima za preradu kože po svim standardima.

Kožara Kožara

Ćilimi od kože

Non ci sono traduzioni disponibili.Ćilimi od Kravlje kože različitih nijansi i oblika (okrugli, elipsa, kvadratni, pravougaoni) koji su ručni rad ( šiveni ručno)

Ćilimi od kože Ćilimi od kože

Gotovi proizvodi

Non ci sono traduzioni disponibili.Albex d.o.o. u svojoj ponudi ima gotove kože (lice kože – najkvalitetniji dio kože) za izradu obuće i galanterije, te cjepanik (drugi sloj kože).

Gotovi proizvodi Gotovi proizvodi

Polugotova koža

Non ci sono traduzioni disponibili.Polugotova koža (wet blue) je poluproizvod namijenjen za daljnje dovršavanje kako bi se dobila gotova koža.

Polugotova koža Polugotova koža

Prerada sirove kože

Non ci sono traduzioni disponibili.Prikupljanje sirove teleće, juneće i goveđe kože naša je najstarija djelatnost, kojom smo se isključivo bavili do sredine 2008. godine.

Prerada sirove kože Prerada sirove kože
Mi smo uvijek blizu, a Vi? – Vi niste nikada daleko! --- Wir sind immer in der Nähe und Sie? – Sie sind nie zu weit!
Croatian(HR)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

Proizvodi

Price: KM100.00


Price: KM17.52
KM15.52
You Save: KM2.00


Price: KM48.12


Price: KM3.50


Price: KM149.99


Statistics

Tot. visite contenuti : 138708
 22 visitatori online